Corona

Corona

Corona update september 2020

Dit is een algemeen bericht over de maatregelen die gelden in de praktijk:

Clienten zijn welkom op de praktijk zolang er geen klachten van koorts OF hoesten OF neusverkoudheid zijn. We houden 1,5 meter afstand en geven elkaar geen hand. Indien het voor de behandeling functioneel is om de afstand te verkleinen gaat dat in overleg. Voor de groep mensen die door het RIVM is aangewezen als kwetsbaar geldt alleen de mogelijkheid tot videobellen of telefonische consulten.

Mensen met milde klachten of erger kunnen niet naar de praktijk komen. Ook mensen bij wie een gezinslid koorts heeft mogen niet naar de praktijk komen. Indien een gezinslid milde klachten heeft en de therapie plaatsvindt binnen 1,5 meter afstand kan de afspraak ook geen doorgang vinden. In die gevallen zullen we altijd overstappen op telefonische consulten of liever nog videobellen. Dit mag uiteraard ook als je uberhaupt geen risico wil nemen. Voor videobellen gebruik ik een beveiligde verbinding die AVG proof is. 

Met kinderen is de mate van afstand houden minder noodzakelijk. Als het in het belang van de behandeling is zal er in overleg minder strict aan de afstandsregel worden gehouden.